Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Ενημέρωση για την περίοδο Σαρακοστής

H Σαρακοστή, η μεγαλύτερη σε διάρκεια περίοδος νηστείας, είναι προ των πυλών και όσοι ετοιμάζονται να νηστέψουν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με την αγορά, τη συντήρηση και το μαγείρεμα των τροφίμων που συνήθως καταναλώνονται στη νηστεία και που είναι, στις περισσότερες περιπτώσεις ευαλλοίωτα. 

Δείτε αναλυτικές πληροφορίες στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων, ο οποίος αυτές τις ημέρες εντείνει τους ελέγχους του με σκοπό την καλύτερη προστασία των καταναλωτών.

Διαβάστε εδώ τις σχετικές χρήσιμες συμβουλές  



Related Posts:

  • Προσοχή!Ανακαλείται κρασί για προληπτικούς λόγους Μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα τρόφιμα και τις Ζωοτροφές διαπιστώθηκε η διακίνηση αφρώδους οίνου, Ιταλικής προέλευσης, η συσκευασία του οποίου μπορεί να διαρραγεί λόγω διαδικασιών ζύμωσης που ενδέχεται ν… Read More
  • Ανακαλείται πιάτο πορσελάνης απο πασίγνωστο κατάστημα Σε σχετικό έλεγχο σε πιάτο καθημερινής χρήσης απο πορσελάνη, (διαμέτρου 19 εκατοστών προέλευσης Κίνας), το οποίο διακινείται απο την εταιρεία "Jumbo AEE" διαπιστώθηκε μετανάστευση μολύβδου σε συγκέντρωση πάνω απο τα επιτρεπ… Read More
  • Προσοχή! Ανακαλείται χυμός με αλόη Μετά απο έλεγχο που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε η διακίνηση προϊόντος το οποίο θεωρείται μη κανονικό ως προς την ονομασία πώλησης αλλά και μη ασφαλές για κατανάλωση.  Πρόκειται για ποτό με γεύση ανανά, που περιέχει αλ… Read More
  • Προσοχή! Βρέθηκε φύλλο κρούστας με μούχλα Μετά από σχετική καταγγελία διαπιστώθηκε στην αγορά η διακίνηση φύλλου κρούστας, το οποίο είχε αναπτύξει εστίες μούχλας στην επιφάνειά του.  Πρόκειται για το προϊόν "ΦΥΛΛΟ ΑΧΑΪΚΗ-Φύλλο Κρούστας για Γλυκά και Πίτες",… Read More
  • Προσοχή! Ανάκληση ζωμού λαχανικών Μέσω του Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιμα και τις Ζωοτροφές ο ΕΦΕΤ ενημερώθηκε ότι διακινείται ζωμός λαχανικών, ο οποίος ενδέχεται να περιέχει ξένο σώμα (θραύσματα γυαλιού).  Πρόκειται για ζωμό λαχα… Read More

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.